Nyhetsarkiv


2021-09-16: Laddplatser i Sundsvall
Idag har vi aktiverat 8 laddplatser till 4 destinationsladdare vid kontoret på Erstagatan 2 i Sundsvall för våra hyresgäster och deras besökare att använda. Utanför kontorstid finns även möjlighet för allmänheten att ladda sin elbil. För att ladda din bil behöver du skapa ett konto i appen EVcore.

2021-09-10: Till våra hyresgäster

Vi har efter sommaren bytt IT-system vilket innebär en del förändringar för våra hyresgäster. Våra avier har fått ett nytt utseende och vi har numera en ny hyresgästportal. Hur ni använder den nya hyresgästportalen kan ni läsa mer om på vår sida för hyresgäster.

2021-09-01: Välkommen Sigrid & Nora Sweden AB

Idag välkomnar vi Sigrid & Nora Sweden AB in till våra lokaler på Erstagatan 2 i Sundsvall. Verksamheten kommer att erbjuda samtalsterapi, hudvårdsbehandlingar och produkter. Vi hoppas ni kommer att trivas hos oss!


2021-06-28: Vi önskar en trevlig sommar!

Sommaren står för dörren och vi ser tillbaka på en händelserik vår med bland annat nya hyresgäster, spännande solcellsprojekt, bostadsförsäljning och fastighetsköp.

När vi nu går in i semesterperioden så innebär det förändringar av kontorets öppettider. Mellan datumen 12/7-13/8 är kontoret obemannat. För att komma i kontakt med oss under perioden hänvisar vi till mail eller telefon enligt ordinarie öppettider. Våra kontaktuppgifter finner ni på kontaktsidan.

Vi vill önska alla våra hyresgäster, fastighetsskötare och leverantörer en härlig sommar!


2021-04-28: SP Fastigheter köper fastighet i Sundsvall
SP Fastigheter köper en fastighet på Skönsmon i Sundsvall. Köpet är ett medvetet steg mot en större etablering i Sundsvallsområdet. Tillträde sker den första juli.  Mer om fastigheten finns att läsa under våra fastigheter.

Vi välkomnar våra nya hyresgäster!


2021-04-21: Solceller och fasadmålning på Storsvängen 7D i Sollefteå

Idag går startskottet för vårens solcells- och fasadmålningsprojekt på Storsvängen 7D i Sollefteå.
Ni kan följa projektet inne på vår blogg.  


2021-04-21: Vi börjar blogga

Vi ser framemot ett antal intressanta händelser under 2021 som vi gärna vill berätta lite mer om. Därför startar vi en blogg för att dela med oss kring detta.

Här hittar ni vår blogg.

2021-04-01:
Rehab Resurs flyttar in 
I april flyttar Ulf Lindberg flyttat in i våra lokaler. Ulf bedriver fysioterapeutisk verksamhet och kommer framöver ha sin mottagning hos oss på Erstagatan 2.

Välkommen Ulf!


2021-01-01:
SP Fastigheter växer!
I januari började Johan Hägglöv som fastighetschef på SP Fastigheter. Johan har sedan början på 2020 varit styrelseledamot i företaget och väljer nu att gå in på heltid. Han har en bakgrund inom IT-branschen där han har jobbat i många år inom olika roller.  

2021-01-01:
Transecure flyttar in 

Den januari flyttar Transecure in i våra nedre lokaler på Erstagatan 2. Transecure erbjuder försäkringslösningar för fartygstransporter över hela världen.


2020-10-03: Ny hyresgäst på Erstagatan 2!

I sommar flyttade Wildah Consulting & Writing AB in i våra lokaler. Wildah består av Jessica som frilansande skribent och Niklas som konsult inom telekommunikation. Välkommen till Erstagatan 2!


2020-05-20: Förändringar i bolaget!

 1 juni börjar ett nytt kapitel för SP Fastigheter med ny styrelse och ny VD. Styrelsen består nu av Daniel Hägglöf, Johan Hägglöv, Erica Utter som VD och Per Hägglöv som ordförande. Inriktningen kommer fortsatt vara att erbjuda våra hyresgäster välanpassade bostäder och lokaler som just nu finns i Sundsvall, Sollefteå, Nordanstig och Hudiksvall.


<< Tillbaka