Nyhetsarkiv


2021-04-21: Vi börjar blogga

Vi ser framemot ett antal intressanta händelser under 2021 som vi gärna vill berätta lite mer om. Därför startar vi en blogg för att dela med oss kring detta.

Här hittar ni vår blogg.

2021-04-01:
Rehab Resurs flyttar in 
I april flyttar Ulf Lindberg flyttat in i våra lokaler. Ulf bedriver fysioterapeutisk verksamhet och kommer framöver ha sin mottagning hos oss på Erstagatan 2.

Välkommen Ulf!


2021-01-01:
SP Fastigheter växer!
I januari började Johan Hägglöv som fastighetschef på SP Fastigheter. Johan har sedan början på 2020 varit styrelseledamot i företaget och väljer nu att gå in på heltid. Han har en bakgrund inom IT-branschen där han har jobbat i många år inom olika roller.  

2021-01-01:
Transecure flyttar in 

Den januari flyttar Transecure in i våra nedre lokaler på Erstagatan 2. Transecure erbjuder försäkringslösningar för fartygstransporter över hela världen.


2020-10-03: Ny hyresgäst på Erstagatan 2!

I sommar flyttade Wildah Consulting & Writing AB in i våra lokaler. Wildah består av Jessica som frilansande skribent och Niklas som konsult inom telekommunikation. Välkommen till Erstagatan 2!


2020-05-20: Förändringar i bolaget!

 1 juni börjar ett nytt kapitel för SP Fastigheter med ny styrelse och ny VD. Styrelsen består nu av Daniel Hägglöf, Johan Hägglöv, Erica Utter som VD och Per Hägglöv som ordförande. Inriktningen kommer fortsatt vara att erbjuda våra hyresgäster välanpassade bostäder och lokaler som just nu finns i Sundsvall, Sollefteå, Nordanstig och Hudiksvall.


<< Tillbaka