Nyhetsarkiv 2023


2023-12-14: God jul & Gott nytt år!

Året 2023 har innehållit både planerade projekt och en del oplanerade utmaningar. Vi har genomfört bergvärme, fönsterbyten, dränering och mycket annat. Vi ser nu fram emot 2024 som vi förväntar oss mycket av. Vi önskar er alla en riktigt God jul och ett Gott nytt år!


2023-07-11: Ny hyresgäst på Storgatan 55 i Sollefteå!

Vi välkomnar vår nya hyresgäst Adam som driver Smak Mat & Glass Café i Sollefteå. Cafét erbjuder förutom lunchmeny, glass och fikabröd ett kaffe tillverkat på bönor som rostats i det egna rosteriet. Vi rekommenderar en lunch- eller fikapaus i cafét om man besöker Sollefteå.

kaffesmak.se kan man läsa mer om kaffet som tillverkas på caféets rosteri.

Välkommen till våra lokaler Adam!


2023-06-21: Vi önskar en trevlig sommar!

Vi ser tillbaka på en vår med bland annat fönsterbyten och bergvärmeinstallation. Vi har även fått välkomna några nya hyresgäster. Nu laddar vi batterierna inför höstens utmaningar.

Vi vill önska er alla en härlig sommar!


2023-05-12: Bergvärme i Forsa!

Vi vill informera om att vi nu drar vi igång ett bergvärmeprojekt på Lundvägen 41-43 i Forsa, Hudiksvall. Arbetet som inleds med borrning och därefter grävning drar igång i början på nästa vecka och förväntas pågå under ett par veckor.  


2023-02-01: Välkommen Nordins Redovisning AB!

I februari har Patrik som driver Nordins Redovisning AB flyttat till våra lokaler på Erstagatan 2 i Sundsvall. Företaget bedriver konsultverksamhet inom redovisning och rådgivning.

Välkommen Patrik!