Nyhetsarkiv 2021


2021-12-20: God jul & gott nytt år!
Efter ett händelserikt år där vi hunnit med en hel del spännande saker är det dags för lite julledighet innan vi tar oss an 2022 och nya utmaningar. Vi vill nu önska alla våra hyresgäster, fastighetsskötare och leverantörer som vi har haft nöjet att samarbeta med under året en riktigt god jul & ett gott nytt år!

2021-11-26: Vi tror på Sollefteå!
Det pågår just nu ett projekt i Fastighetsägarna MittNord:s regi som syftar till att utveckla Sollefteås stadskärna. Vi ser positivt på initiativet och medverkar som en av de närmast berörda fastighetsägarna. Läs mer...

2021-10-11: Nostalgi

Läs artikel om höghuset på Erstagatan här.

2021-09-16: Laddplatser i Sundsvall

Idag har vi aktiverat 8 laddplatser till 4 destinationsladdare vid kontoret på Erstagatan 2 i Sundsvall för våra hyresgäster och deras besökare att använda. Utanför kontorstid finns även möjlighet för allmänheten att ladda sin elbil. För att ladda din bil behöver du skapa ett konto i appen EVcore.

2021-09-10: Till våra hyresgäster

Vi har efter sommaren bytt IT-system vilket innebär en del förändringar för våra hyresgäster. Våra avier har fått ett nytt utseende och vi har numera en ny hyresgästportal. Hur ni använder den nya hyresgästportalen kan ni läsa mer om på vår sida för hyresgäster.

2021-09-01: Välkommen Sigrid & Nora Sweden AB

Idag välkomnar vi Sigrid & Nora Sweden AB in till våra lokaler på Erstagatan 2 i Sundsvall. Verksamheten kommer att erbjuda samtalsterapi, hudvårdsbehandlingar och produkter. Vi hoppas ni kommer att trivas hos oss!


2021-06-28: Vi önskar en trevlig sommar!

Sommaren står för dörren och vi ser tillbaka på en händelserik vår med bland annat nya hyresgäster, spännande solcellsprojekt, bostadsförsäljning och fastighetsköp.

När vi nu går in i semesterperioden så innebär det förändringar av kontorets öppettider. Mellan datumen 12/7-13/8 är kontoret obemannat. För att komma i kontakt med oss under perioden hänvisar vi till mail eller telefon enligt ordinarie öppettider. Våra kontaktuppgifter finner ni på kontaktsidan.

Vi vill önska alla våra hyresgäster, fastighetsskötare och leverantörer en härlig sommar!


2021-04-28: SP Fastigheter köper fastighet i Sundsvall
SP Fastigheter köper en fastighet på Skönsmon i Sundsvall. Köpet är ett medvetet steg mot en större etablering i Sundsvallsområdet. Tillträde sker den första juli.  Mer om fastigheten finns att läsa under våra fastigheter.

Vi välkomnar våra nya hyresgäster!


2021-04-21: Solceller och fasadmålning på Storsvängen 7D i Sollefteå

Idag går startskottet för vårens solcells- och fasadmålningsprojekt på Storsvängen 7D i Sollefteå.
Ni kan följa projektet inne på vår blogg.  


2021-04-21: Vi börjar blogga

Vi ser framemot ett antal intressanta händelser under 2021 som vi gärna vill berätta lite mer om. Därför startar vi en blogg för att dela med oss kring detta.

Här hittar ni vår blogg.

2021-04-01:
Rehab Resurs flyttar in 
I april flyttar Ulf Lindberg flyttat in i våra lokaler. Ulf bedriver fysioterapeutisk verksamhet och kommer framöver ha sin mottagning hos oss på Erstagatan 2.

Välkommen Ulf!


2021-01-01:
SP Fastigheter växer!
I januari började Johan Hägglöv som fastighetschef på SP Fastigheter. Johan har sedan början på 2020 varit styrelseledamot i företaget och väljer nu att gå in på heltid. Han har en bakgrund inom IT-branschen där han har jobbat i många år inom olika roller.  

2021-01-01:
Transecure flyttar in 

Den januari flyttar Transecure in i våra nedre lokaler på Erstagatan 2. Transecure erbjuder försäkringslösningar för fartygstransporter över hela världen.<< Tillbaka