Nyhetsarkiv 2022


2022-09-23: Nya elbilsladdare!
Vi har under året installerat nya elbilsladdare vid våra bostadsfastigheter i Sundsvall och Forsa. Vi avser att fortsätta utbyggnaden av laddplatser så att hyresgäster på våra övriga fastigheter får samma möjlighet till elbilsladdning i framtiden.

2022-06-22: Vi önskar
 en trevlig sommar!
Sommaren står för dörren och vi ser tillbaka på en vår med nya hyresgäster, genomförda projekt som bland annat utökning av laddplatser och fönsterbyten. Bland våra planerade projekt finns fasadmålning på Erstagatan och Bergsjö, installera bergvärme på Storsvängen samt målning av balkonger på Storgatan i Sollefteå.

För att komma i kontakt med oss under sommaren hänvisar vi till mail eller telefon. Våra kontaktuppgifter finner ni på kontaktsidan.

Vi vill önska alla våra hyresgäster, fastighetsskötare och leverantörer en härlig sommar!


2022-06-03: Vi installerar bergvärme!
Vi fortsätter att genomföra energibesparingsåtgärder på våra fastigheter. Nästa projekt på tur står installation av bergvärme på Storsvängen i Sollefteå. Det är Rörmokar´n i Sollefteå AB som kommer utföra arbetet.

2022-03-09: Nya elbilsladdare planeras!
Nu planerar vi för installation av fler elbilsladdare. Det är vid våra bostadsfastigheter i Sundsvall och Forsa som vi vill erbjuda våra hyresgäster möjlighet till elbilsladdning. Sedan tidigare har vi installerat elbilsladdare vid vårt kontor på Erstagatan 2 i Sundsvall. Då installerades 8 laddplatser till 4 destinationsladdare för våra hyresgäster och deras besökare. Läs mer... 

<< Tillbaka