Nyhetsarkiv 2022


2022-12-19: God jul & Gott nytt år!

Året 2022 har innehållit en del investerings- och underhållsarbeten som vi gärna berättar lite mer om här. Nu tar vi lite julledighet och laddar upp inför nya spännande projekt under 2023.

Årets julgåva är ett bidrag till Göran Melins insamlingsstiftelse i Sundsvall och hjälp till att transportera ambulanser, kaminer och förnödenheter till Ukraina i samarbete med Filippus Ukraina-hjälpen. Sedan krigsutbrottet har de tillsammans transporterat 16 ambulanser och 48 trailers till Ukraina fullastade med förnödenheter. En viktig insats att stödja tycker vi.

Vi vill önska alla våra hyresgäster, fastighetsskötare och leverantörer som vi har samarbetat med under året en riktigt God jul och ett Gott nytt år!

2022-10-18: Borrning pågår!
Vi vill informera om att installation av bergvärme på Storsvängen 7 i Sollefteå drar igång den här veckan.

Förra året installerades solceller på Storsvängen och det här året installeras bergvärme på samma fastighet. Bland våra framtida planer för området finns bland annat installation av laddboxar.


2022-10-04: Information om gästparkeringar!

Vi vill informera våra hyresgäster om att gästparkeringarna endast är för besökanden som parkerar under kortare stunder.

Om man som hyresgäst har två bilar men endast hyr en parkeringsplats så ber vi er ansöka om att hyra en extra plats.


2022-09-23: Nya elbilsladdare!

Vi har under året installerat nya elbilsladdare vid våra bostadsfastigheter i Sundsvall och Forsa. Vi avser att fortsätta utbyggnaden av laddplatser så att hyresgäster på våra övriga fastigheter får samma möjlighet till elbilsladdning i framtiden.

2022-06-22: Vi önskar
 en trevlig sommar!
Sommaren står för dörren och vi ser tillbaka på en vår med nya hyresgäster, genomförda projekt som bland annat utökning av laddplatser och fönsterbyten. Bland våra planerade projekt finns fasadmålning på Erstagatan och Bergsjö, installera bergvärme på Storsvängen samt målning av balkonger på Storgatan i Sollefteå.

För att komma i kontakt med oss under sommaren hänvisar vi till mail eller telefon. Våra kontaktuppgifter finner ni på kontaktsidan.

Vi vill önska alla våra hyresgäster, fastighetsskötare och leverantörer en härlig sommar!


2022-06-03: Vi installerar bergvärme!
Vi fortsätter att genomföra energibesparingsåtgärder på våra fastigheter. Nästa projekt på tur står installation av bergvärme på Storsvängen i Sollefteå. Det är Rörmokar´n i Sollefteå AB som kommer utföra arbetet.

2022-03-09: Nya elbilsladdare planeras!
Nu planerar vi för installation av fler elbilsladdare. Det är vid våra bostadsfastigheter i Sundsvall och Forsa som vi vill erbjuda våra hyresgäster möjlighet till elbilsladdning. Sedan tidigare har vi installerat elbilsladdare vid vårt kontor på Erstagatan 2 i Sundsvall. Då installerades 8 laddplatser till 4 destinationsladdare för våra hyresgäster och deras besökare. Läs mer... 

<< Tillbaka