För våra hyresgäster

Uppsägning

Uppsägning ska ske skriftligt. Använd uppsägningstalongen som finns i hyresavtalet. När vi tillhandahållit uppsägningen skickar vi ut en bekräftelse.

Besiktning

I samband med in- och utflyttning ska en besiktning göras. Den utförs av våra fastighetsskötare tillsammans med in- och utflyttande hyresgäst. Kontakta din fastighetsskötare för fastigheten för att bestämma tid för besiktning.

Nycklar

Nycklar kvitteras ut och återlämnas till fastighetsskötaren för fastigheten.

Hyresgästportal

Våra hyresgäster med mailadress bjuds in till vår hyresgästportal my.hogia.se. Dit skickas hyresavier. När ni är hyresgäst hos oss får ni en inbjudan via mail till hyresgästportalen HogiaID. Ni kommer igång genom att aktivera konto och sätta ett lösenord. 

Autogiro

Autogiro är en kostnadsfri service vi erbjuder våra hyresgäster och innebär att hyran betalas automatiskt från ditt konto. För att ansöka om autogiro skickar du en ifylld Medgivandeblankett till oss.

Lediga objekt

Alla våra lediga objekt finns utannonserade på vår hemsida under Lokaler och lägenheter och på vår Facebooksida. För mer information om lediga objekt kontakt oss via e-post eller telefon.

 

Läs mer i broschyrerna Välkommen som hyresgäst och Tips inför flytten

Personuppgifter hos SP Fastigheter

I vår Personuppgiftspolicy beskriver vi hur SP Fastigheter hanterar personuppgifter.